Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ilios 1 Central


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Ilios 1 central este localizat in Malia. Cele mai apropiate plaje sunt Central Malia Beach, Ikaros and Kernos Beach si Alexander Beach. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion la 31 km distanta.
Atractii turistice:
-Malia Strip la 0,2 km
-Muzeul Folcorului Lixnostatis la 4,1 km
-Acvariul Aquaworld la 7,4 km
Facilitati:
Hotelul dispune de terasa, gradina, rent a car, camera de bagaje, wifi, seif, piscina.
Restaurant:
-Ilios Restaurant dispune de mic dejun, brunch, pranz, cina si high tea. Bucataria este tip internationala
-Bar
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de chicineta, masa, aer conditionat, TV, aparat de cafea, wifi, seif, birou, frigider, fier de calcat, uscator de par, chicineta, fierbator.
-Standard Double/Twin Studio 23mp:dispune de doua paturi single sau un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane
-Apartment triple with 1 bedroom 27mp: dispune de un dormitor cu doua paturi single si o sufragerie cu o canapea extensibila. Capacitatea maxima de trei persoane
-Apartment with 2 bedrooms Pool View 35mp: dispune de doua dormitoare amandoua fiind echipate cu paturi single. Capacitatea maxima de patru persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.