Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA

de la
1080  1002 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Construit in 1971 in stil tipic cretan si renovat complet in 2008, hotelul Ikaros Beach Luxury Resort este un complex elegant, ofera o atmosfera intima si reuseste sa multumeasca chiar si cel mai pretentios client prin serviciile oferite.Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul va pune la dispozitie centru Spa, sauna, jacuzzi, sala fitness, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, sporturi acvatice (contra cost), yoga, tir cu arcul, amfiteatru, animatie, muzica live, Aqua Park (la 4 km de hotel), Club de Golf (la 15 km de hotel).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor restaurant principal bufet, a la carte „Ayeri” cu specific mediteranean, snack bar, lobby bar, lounge bar, bar „Daedalos”, 4 piscine exterioare, 1 piscina interioara, magazine, rent a car, parcare, centru de conferinte (pana la 300 pers.), salon TV, schimb valutar, internet-cafe (contra cost), spalatorie si curatatorie chimica, loc de joaca pentru copii, mini club (4-12 ani), serviciu de babysitting.

Facilitati camere
Toate camerele dispun de baie privata cu cada sau dus si uscator de par, TV, aer conditionat, radio, telefon, ceas desteptator, mini-bar (extra), set pentru ceai/cafea, seif (gratuit), internet (contra cost), halate, papuci (suite), patut pentru copii (la cerere).

Localizare

Hotelul Ikaros Beach este situat in apropiere de Malia si Stalida, pe malul marii si la 33 km de aeroportul orasului Heraklion.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi
Parcare
Restaurant

Locatie