Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

I Resort Beach Hotel and Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul este situat direct pe plaja lunga de nisip din Stalis si la cateva minute de mers de centrul statiunii, este situat la 35 km de Heraklion.

FACILITATI
Acest hotel bine situat, este inconjurat de o gradina bine ingrijita si consta dintr-o cladire principala si o anexa cu un total de 200 camere. Oaspetii sunt primiti intr-un hol primitor cu o receptie deschisa 24 de ore, un lift si un birou de schimb valutar.
Alte facilitati includ un chiosc, un club de noapte, un teatru, o sala de jocuri si o camera TV. Caracteristici speciale ale hotelului includ 3 cafenele confortabile, un bar si 3 restaurante cu aer conditionat, cu highchairs disponibile pentru copii, care invita oaspetii sa guste preparate din bucataria lor delicioasa. Exista o conexiune la Internet public si camera, spalatorie si servicii medicale sunt disponibile suplimentar. Oaspetii mai tineri pot da drumul la abur in zona de joaca si un club pentru copii. Parcarea este disponibila pentru oaspetii care sosesc cu masina.
Plaja: Localizat pe o plaja privata de nisip, avand inchiriata o suprafata de 1800 mp de plaja unde sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

RESTAURANT
Pentru acest hotel includ toate tipurile de masa: mic dejun, pranz si cina servite in regim bufet. In timpul pranzului si cinei sunt servite bauturi racoritoare soft, precum si bauturi alcoolice. Deserturile reci, ca inghetata sunt servite intre orele 10;00 si 17.30 la restaurantul situat langa plaja. Minibar-ului din fiecare camera ii sunt inlocuite apa si bauturile racoritoare in fiecare zi.

CAMERE
Toate camerele sunt dotate cu o baie proprie cu dus, cada si uscator de par, o linie telefonica directa, TV satelit / cablu, un radio si un seif. Ele includ un frigider mic, aer conditionat si incalzire centrala. Din balcon sau terasa oaspetii pot sa se bucure de vederi fantastice.
Double Rooms LV / SSV / SV ( 22 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Family LV / SV ( 27 mp) Pat dublu si pat de o persoana.
Junior Suites LV / SV ( 35 mp) Salon cu o canapea, dormitor cu pat dublu.
Doubles Deluxe LV / SV ( 37 mp) Camere nou construite, in stil elegant, dus cu jet Walk-in body, baie de lux, pat dublu, living cu canapea.
Doubles Superior LV ( 27 mp) Camere elegante, construite recent, mobilier si iluminat elegant, dus cu jet walk-in, set de baie luxos, pat dublu, canapea.
Family 2-Bedroom LV / SV ( 35 mp) Numai adulti (13+). Dormitor cu pat dublu si al doilea dormitor separat cu doua paturi de o persoana, o zona de zi.
Queen Suite SV ( 47 mp) Suite renovate, pentru sejur romantic. Vederi panoramice impresionante, pat dublu, mobilier frumos, o zona de living cu o canapea de colt, dus cu jet Walk-in body, set de baie de lux.
Princess Suites SV ( 39 mp) Suite renovate, pentru sejur romantic. O camera mobilata confortabil, cu pat dublu, iluminare ascunsa, baie cu dus cu jet Walk-in body, set de baie de lux, terasa mobilata privata cu vedere panoramica la mare.
Suites SV Private Pool ( 62 mp) Camere renovate. Design elegant, piscina privata in aer liber (20 mp), iluminat ascuns, dormitor dublu si living cu canapea de colt, baie cu dus Walk-in body Jet, set de baie de lux.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.