Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

High Beach Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 1 minut de mers pe jos de plaja.High Beach, de 4 stele, se bucura de o locatie ideala chiar pe plaja si la numai 200 m de orasul Malia si viata sa de noapte plina de viata.

FACILITATI
Oaspetii pot alege sa inoate intr-una dintre cele 2 piscine cu apa dulce sau sa stea la plaja si sa se bucure de umbra umbrelelor si de confortul sezlongurilor oferite oaspetilor hotelului.
Complexul cuprinde un total de 88 de unitati complet renovate repartizate pe patru cladiri separate. Acesta ofera oaspetilor un bar in hol, o selectie de magazine, doua baruri pe plaja, un restaurant principal si un restaurant pe plaja. Oaspetii mai tineri pot da drumul la abur in zona de joaca. Exista, de asemenea, o biserica.
Exista doua piscine cu piscine pentru copii si un snack bar la piscina. Oaspetii se pot relaxa, de asemenea, in jacuzzi sau juca darts. Pe plaja, oaspetii pot incerca o serie de activitati sportive de apa (se aplica taxe). Evenimente speciale seara, cum ar fi gratare, nopti grecesti, seri de cocktail,
karaoke etc sunt ocazional organizate.
Centrul Elixir ofera momente de intinerire.
High Beach ofera ospitalitate cretana intima si autentica in insula in care s-a nascut Zeus al ospitalitatii.

RESTAURANT
2 restaurante si 3 baruri ofera o multime de optiuni de luat masa si bauturi.

CAMERE
Hotelul High Beach ofera camere spatioase, decorate in culori vii si in stil modern. Fiecare unitate are baie privata si balcon privat. Toate sunt dotate cu frigider si TV LCD prin satelit.
Deluxe Family Two-Bedroom-(45 mp)-Aceasta camera de familie are pardoseala cu gresie/marmura, fierbator electric si balcon.
Double Room-(22 mp)-Ofera balcon sau terasa privata.
- TV prin satelit - frigider - facilitati pentru prepararea de cafea si apa la sosire.
VIP Double Room-(27 mp)-Aceasta camera dubla are TV prin satelit, fierbator electric si balcon.
Deluxe Double Room-(28 mp)-- TV LCD de 26 inch prin satelit - dus sau cada cu hidromasaj - articole de toaleta, halat de baie si papuci - facilitati pentru prepararea de cafea, apa si vin la sosire
Family Room-(40 mp)-- TV LCD de 26 inch prin satelit cu canale muzicale - halat de baie, papuci si articole de toaleta - facilitati pentru prepararea de cafea, apa si vin la sosire. Toate camerele sunt situate la etajul 1 sau la parter, cu acces direct la piscina si gradini.
Panorama Suite with Sea View-(55 mp)
Diamond Suite Beach Front-(45 mp)-aceasta suita are podea cu gresie/marmura, halat de baie si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.