Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GALINI SEA VIEW

de la
1302 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Galini Sea View este amplasat pe coasta nord estica a insulei Creta, in Agia Marina- Chania. Resortul le ofera turistilor servicii de inalta calitate si reprezinta alegerea ideala pentru o vacanta relaxanta, fiind recomandat atat cuplurilor cat si familiilor cu copii. Web page:
http://www.galinihotels.gr

Spa & Welness:
Dupa o zi plina de activitati si excursii, turistii se pot relaxa la baia turceasca si la sauna existente in cadrul hotelului, sau la spa-ul hotelului Eden, ce se afla in imediata apropiere, unde pot beneficia de tratamente faciale si corporale

Drinks & Food:

Daca principalul restaurant al hotelului le ofera turistilor preparate din bucataria locala si internationala, celelalte doua restaurante, pozitionate langa piscina si pe acoperisul hotelului si care necesita rezervare in prealabil, ii asteapta cu o varietate de deserturi si preparate cu specific asiatic si italienesc.

Sport si Divertisment:

Turistii se pot bucura de o piscina exterioara si una interioara (incalzita), de o sala de sport, jocuri electronice si mese de biliard. De asemenea, pot inchiria masini pentru a vizita principale puncte de atractie ale insulei si echipament pentru urmatoarele activitati: schi nautic, parapanta, jet ski, scufundari.

Localizare:
Galini Sea View este un hotel de lux de 5 stele, situat in Aghia Marina, Creta, la o distanta de 150 m de plaja, 22 km de aeroportul international Daskalogiannis si la o distanta de 8 km de Chania.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Sporturi nautice
Centru Spa & Wellness
Restaurant

Locatie