Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETAN MALIA PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos 8,9 Booking Amplasat in mijlocul unei gradini superbe, hotelul este ideal pentru familiile care vor sa combine explorarea culturii minoice, cu o vacanta la plaja. Hotelul este situat pe malul marii, la 2,5 km de centrul animat al statiunii Malia, la 34 km de aeroportul International Heraklion.Web page
Detaliile complete le gasiti pe pagina oficiala a hotelului - CLICK AICI

Drinks & Food
Turistii au posibilitatea sa aleaga intre masa in sistem Demipensiune sau All Inclusive. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun grecesc care include diferite tipuri de brânză, plăcinte de casă și miere. Restaurantul principal al hotelului servește preparate locale în stil bufet, iar oaspeții pot încerca specialități grecești autentice și internaționale la restaurantul de lângă piscină. La cină, restaurantul Mouries oferă preparate din bucătăria italiană însoțite de vin de calitate.

Sport si divertisment
Turistii pot participa la urmatoarele activitati care au loc in cadrul hotelului: gimnastica aerobica, tenis de masa, jocuri pe plaja si la piscina, volley pe plaja, degustare de vinuri, lectii de gatit (preparate traditionale grecesti), activitati in mediu, windsurfing, teren de tenis iluminat. Pentru iubitorii de natura, hotelul organizeaza in fiecare saptamana un tur al gradinii cu ghid. Program de animatie in fiecare seara, dansuri si muzica traditionala locala, muzica internationala cantata de formatia hotelului.

Localizare
Situat in statiunea Malia, pe malul marii, in mijlocul unei gradini superbe, hotelul este ideal pentru familiile care vor sa combine explorarea culturii minoice, cu o vacanta relaxata la plaja. Centrul animat al localității Malia se află la 2,5 km de Cretan Malia Park, iar Aeroportul Internațional Heraklion este situat la 34 km.

Facilitati

Piscină
Sporturi nautice
Restaurant
Teren de tenis

Locatie