Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETA MARIS BEACH RESORT

de la
2075  1984 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Creta Maris ofera servicii de inalta calitate atat in ceea ce priveste cazarea cat si seviciile de masa cu specific cretan. Turistii beneficiaza de o serie de facilitati pentru petrecerea timpului liber, spectacole de divertisment, activitati sportive dar si de relaxare in cadrul spa-ului .

Localizare: Resortul se afla la 24 km distanta de aeroportul International Heraklion si aproape de golful Hernissos.

Facilitati hotel: 680 de camere , magazin de bijuterii, serviciu de inchiriere masini, 50.000 mp de gradina, gradina cu legume bio, 14 lifturi de acces, 6 restaurante, 7 baruri, 7 piscine , cabinet medical, servicii spa si facilitati pentru fitness, salon de infrumusetare, parcare, internet, casa de schimb valutar, discoteca, teatru in aer liber, mini-market, 2 terenuri de tenis , archery, volei pe plaja , mini fotbal ( 5x5), sporturi de apa ( servicii exernalizate ).

Dotari camere. Toate camerele sunt echipate cu TV prin satelit, uscatorde par, aer conditionat, facilitati pentru cafea, mini frigider, balcon, camerepentru nefumatori, seif, serviciu de curatatorie (contra-cost) , telefon , Wi-Fi gratuit

Tipuri camere:
- Classic main building room (situate in cladirea principala sau cladirea anexa, o camera cu capacitate maxima de cazare 3 adulti, vedere la gradina sau la mare .
- Deluxe room main building (camerele au fost renovate in 2014-2015, situate in cladirea principala, o camera cu capacitate maxima de cazare 3 adulti , vedere la gradina sau la mare .
- Family room (situate in cladirea principala sau in bungalow-uri, ideale pentru 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil ( capacitatea inima de cazare este de 4 persoane ). Dispune de 1 dormitor , baie si balcon cu vedere spre gradina
- Classic Bungalow sunt situate in partea superioara a resortului ( in aceasta zona se ajuge traversand un pod care unele cele 2 zone ale hotelului ). Camerele nu sunt renovate si sunt decorate in stil traditional cretan ; o camera , baie . Pot fi cu vedere spre gradina , spre mare sau spre piscina.
- Deluxe Bungalow camere renovate in anul 2013; o camera , baie in care pot fi cazate pana la 3 persoane , cu balcon sau terasa .
- Classic Suite Sea View, situate in cladirea principala sau in bungalowuri , dispun de 1 camera , baie cu cada sau dus , balcon sau terasa . Suprafata intre 50-72 m2 . Capacitate maxima : 4 persoane.
- Deluxe Suite Sea View , recent renovate , situate in cladirea principala sau in bungalow-uri , cu vedere spre mare : o camera , baie . Capacitate maxima : 4 persoane. Aceste camere sunt situate in partea complexului unde se afla corpul principal. Suprafata : 53-74m2.
- Deluxe Bungalow Suite Sea View cu 2 dormitoare , living si 2 bai, ofera o priveliste panoramica asupra plajei. Suprafata: 103 m2.
- Waterfront Bungalow Suites, cu arhitectura traditionala , situat in imediata apropiere a marii cu vedere spre plaja . Dispune de 1 camera , baie cu dus sau cada . Capacitate maxima : 4 persoane .
Top VIP Suite :
- Deluxe Panorama Water Front Suite ofera o vedere panoramica asupra plajei . Suprafata : 96m2 , 2 dormitoare , 2 bai . Suprafata 96 m2.
- Ambassador Suite ofera o vedere spectaculoasa si dispune de 1 dormitor principal cu zona de zi , zona de servit masa pentru 8 persoane, living room , spatiu cu birou, 1 baie cu cada si dus , bucatarie, jacuzzi , dormitor secundar cu baie dotata cu dus.
Creta Maris Pool Villa situata pe 2 nivele , dispune da fcilitati unice , la parter 1 dormitor si baie cu sauna , loc de servit masa pentru 8 persoane, chicineta , lounge. La acest nivel este o gradina privata cu spatiu de servit masa , piscina privata si acces direct catre plaja. La etaj se afla al doilea dormitor , baie cu jacuzii si sauna , lounge cu mini-bar si balcon cu vedere spre mare

Facilitati copii: 7 piscine pentru copii , tobogane, un mini-club ( 4-11 ani ),loc de joaca special amenajat, petreceri la discoteca, lectii de tenis(contra cost), scaune speciale pentru copii, serviciu de baby-sitting (contra cost, la cerere ), patuturi.

Ponturi:
Recomandat familiilor cu copii, dar si cuplurilor si grupurilor de prieteni.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi
Restaurant
Hotel BAR
Mini Bar

Locatie