Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNABELLE BEACH RESORT

de la
1214  1030 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Activitati/Divertisment
Iubitorii de sport vor putea sa se mentina in forma pe terenul de tenis, la volei pe plaja, in centrul de fitness complet echipat, sau practicand unul dintre sporturile de apa. Hotelul are de asemenea mese de biliard si tenis de masa.

Facilitati hotel
Hotelul va pune la dispozitie restaurant, taverna, bar, aer conditionat, discoteca, centru de divertisment, sali de conferinte complet echipate, internet cafe, magazin de bijuterii, biblioteca, mini-market, servicii de posta, centru de inchirieri masini, 2 piscine exterioare cu pool-bar si o piscina interioara incalzita pentru adulti. Cei mici se vor putea distra la locul de joaca al hotelului, dar si la cele doua piscine exterioare. Hotelul dispune de plaja privata premiata cu steag albastru pentru calitatea ei, unde veti gasi si un beach-bar.

Facilitatile camere
Complexul este format din 262 bungalow-uri si 2 apartamente de lux. Camerele sunt confortabile cu vedere la gradina sau la mare si ofera un decor placut. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, radio, balcon sau veranda privata, linie telefonica directa, frigider, seif electronic, baie, uscator de par.

Localizare
Hotelul Annabelle Village se afla pe plaja, in statiunea Hersonissos, la 25 km de aeroportul Heraklion. La doar cateva minute de hotel veti gasi baruri, restaurante si taverne.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Loc de joaca pentru copii
Restaurant
Hotel BAR

Locatie