Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VANTARIS PALACE

de la
1142  932 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.05.2024 - 11.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în satul Kavros, Vantaris Palace oferă cazare de 4 stele la doar câțiva metri de plajă. Acesta include o piscină cu formă liberă, o piscină interioară, facilități de spa și un restaurant.

Camerele și suitele Vantaris sunt mobilate cu gust, fiecare cu balcon privat. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit, minifrigider și zonă de living. În baia privată veți găsi articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet. Cina poate fi savurata si in stil bufet si include o varietate de arome grecesti.

În timpul zilei, vă puteți relaxa în saună sau în baia turcească, în timp ce există și un teren de tenis pentru oaspeții mai activi.

Orașul Georgioupoli este la 4 km. Orașul plin de viață Chania este la 40 km, iar portul Souda este la 33 km. Este disponibil WiFi gratuit în zonele publice și este posibilă parcare gratuită.