Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BIO HOTEL SUITES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8,5 Hotelul Bio Suites se află într-o locaţie liniştită, la doar 70 de metri de plaja de nisip din Rethymnon şi la 10 minute de mers pe jos de portul veneţian. Hotelul este situat la 80 km de aeroportul din Heraklion - Creta si 61 km de aeroportul din Chania - Heraklion. Internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toate zonele hotelului.Localizare
Hotelul este situat intr-o zona linistita, chiar in centrul istoric al orasului Rethymnon, la 100 m de plaja si la 10-15 minute de portul venetian. Aeroportul international Heraklion se afla la 75 km est de hotel.

Web Site
http://www.biohotel.gr/

SPA & Welness
Centrul SPA cuprinde sala de fitness unde turistii se pot mentine in forma, jacuzzi, masaj, sauna.

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 restaurante (unul a-la-carte si unul buffet ) cu preparate din bucataria traditionala greceasca si bucataria europeana si un bar unde turistii pot alege din mai multe tipuri de cocktail.

Sport si divertisment
Hotelul ofera numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber: 2 piscine in aer liber, sala de fitness unde turistii se pot mentine in forma, centru-SPA, unde turistii beneficiaza de jacuzzi, masaj, sauna, loc si zone de joaca pentru copii, centru medical.