Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Bali este la doar 250 de metri de plaja, aproape de Puerto Marina, pe costa Benalmadena. Orasul Torremolinos se afla la doar 4 km distanta, Marbella este la 42 km iar Malaga este la 18 km. Zona de baruri si restaurante este la doar 100 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 9 etaje, o cladire principala si una secundara, cu o capacitate de 436 camere, ultima renovare a avut loc in 2020. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00, check out pana la ora 11:00 ), lobby bar, 6 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), parcare (contra cost ), exchange, restaurant, snack bar, 2 baruri, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, 2 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele, bar la piscina.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard dispun de 2 paturi twin / pat dublu, posibilitatea de patut pentru copii, seif, TV prin satelit, aer conditionat reglabil, telefon, birou, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon sau terasa, mini frigider.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.