Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP PLANAMAR

   Malgrat De Mar, Spania

de la
1202  1103 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Malgrat de Mar, la 50 de metri de plaja si la 3 minute de centrul orasului. Hotelul este recomandat pentru cupluri si familii. Puteti profita si de facilitatile celorlalte hoteluri din lantul H Top, acestea fiind conectate printr-un serviciu de transfer gratuit.Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor: piscina in aer liber si terasa, biliard, tenis de masa, camera de jocuri, spectacole de animatie si divertisment, atat in cursul zilei, cat si seara.

Drinks & Food
Restaurantul ofera specialitati internationale si preparate culinare spaniole, iar barul sau a terasa de langa piscina are o diversitate de bauturi alcoolice si racoritoare.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Malgrat de Mar, aproape de pormenada, la doar 50 m de plaja cu nisip si la 3 minute de centru. Aeroportul din Girona este la 25 minute distanta.

Site Web
http://www.htophotels.com/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=47&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=+top%20+planamar%20+hotel&utm_campaign=EN+-+Brand+-+Pineda+%2F+Malgrat

Spa & Wellness
Centrul SPA pune la dispozitia turistilor solar si zona de relaxare.