Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAKTUS PLAYA

de la
1711  1574 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul inconjurat de gradini frumos amenajate, este situat la 50 m de plaja si 300 m de centrul statiunii Calella, Kaktus Playa ofera turistilor un sejur minunat in care acestia se pot bucura de facilitati numeroase.Site Web
http://hotelkaktusplaya.es

SPA & Welness
Turistii se pot relaxa dupa o zi obositoare de plaja si cumparaturi, beneficiind de un centru spa, in cadrul caruia acestia se pot relaxa prin intermediul urmatoarelor facilitati: sala de fitness, piscina interioara incalzita , sauna uscata, jacuzzi.

Drinks & Food
Turistii pot lua masa in cadrul restaurantului principal al hotelului, tip bufet, , unde se serves c preparate variate din bucataria traditionala si internationala, astfel oaspetii se pot bucura de preparate din intreaga lume fara a fi nevoie sa paraseasca hotelul. Restaurantul organizeaza de doua ori pe saptamana cine tematice precum: americane, spaniole, mexicane, medievale, polineziene. De asemenea, turistii se pot relaxa, servind o bautura racoritoare pe terasa hotelului.

Sport si divertisment
In ceea ce priveste zona de sport si divertisment din cadrul hotelului, turistii se pot implica in activitati precum: biliard, jocuri video, piscina exterioara, tenis de masa, sala de fitness, programe de divertisment, spectacole pe timp de noapte.

Localizare
Hotelul est localizat in Callela, la doar 50 m fata de plaja si 300 m fata de centrul orasului. In apropirea hotelului se afla numeroase restaurante si baruri, precum si o zona comerciala.