Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LA ESTACION


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este alegerea perfecta pentru turistii care doresc sa stea intr-o locatie linistita si totusi aproape de centru orasului Benidorm.

Localizare

Hotelul este situat in Benidorm la intrarea in Playa de Levante. Parcul tematic Terra Mítica și clubul de golf Faula sunt la 8 minute de mers cu mașina de hotelul La Estación. Hotelul este aproape si de parcurile tematice Mundomar si Aqualandia. Alicante este la 35 de minute de mers cu mașina.

Facilitati hotel

Hotelul este « bike friendly” si ofera acces la diverse trasee. Turistii pot pastra bicicleta in camera. De asemenea, exista un centru de rent a bike si un atelier de reparatii biciclete. Serviciul de parcare la hotel este gratuit, iar receptia hotelului este deschisa non stop.
Wi-fi este gratuit pe intreg teritoriul hotelului.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt spatioase cu ferestra largi care ofera priveliste spre Serra Gelada (un parc natural), stânca Ifach din Calpe,  impresionantul Puig Campana si, bineînțeles, spre orașul Benidorm.
Camerele dispun de un decor simplu si modern, sunt dotate cu parchet, birou,  baie privata, uscator de par si saltele vascoelastice care preiau forma corpului.

Sport si divertisment

Hotelul dispune de piscina cu bar si sezlonguri oferite gratuit.
Turistii se pot relaxa la centrul  de fitness dotata cu o gama variata de aparate, precum si la sauna finlandeza pe care o pune la dispozitie acest hotel primitor.

Drinks & Food

Restaurantul hotelului servește mâncăruri mediteraneene. Snack barul oferă băuturi și mese ușoare.
Toate retetele sunt preparate cu ingredient locale. Turistii vor regasi in meniu: paella, paste, retete traditionale, salate.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

CONDITII ASIGURARE!

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
 
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
 
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.