Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BENIKAKTUS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor booking.com - 7.9 Hotelul Benikaktus este situat pe plaja Levante din Benidorm, oferind vedere impresionantă la Marea Mediterană. Benikaktus este situat în zona Rincón de Loix din Benidorm, la 15 minute de mers pe jos de centrul stațiunii. Stația de autobuz Benidorm se află la 3 km, iar Acvariul Mundomar și Parcul acvatic Aqualandia se găsesc la 2 km de hotel.Website
http://www.kaktusgrup.com/

Drinks & food
Hotelul Benikaktus are terasă mare cu şezlonguri şi bar la piscină. Restaurantul de tip bufet oferă vedere la plajă, iar oaspeții au la dispoziție și un lounge bar cu TV prin satelit.

Sport si divertisment
Piscina in aer liber pentru adulti si copii (incalzita pe timpul iernii), jacuzzi, piscina interioara, cada cu hidromasaj, servicii de animatie, masa de biliard, centru de inchiriere biciclete.

Localizare
Hotelul Benikaktus este situat pe plaja Levante din Benidorm, oferind vedere impresionantă la Marea Mediterană. Benikaktus este situat în zona Rincón de Loix din Benidorm, la 15 minute de mers pe jos de centrul stațiunii. Stația de autobuz Benidorm se află la 3 km, iar Acvariul Mundomar și Parcul acvatic Aqualandia se găsesc la 2 km de hotel.