Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIMAVERA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7,7 Booking.com Hotelul este situat in Dassia, pe coasta estica a insulei Corfu, la 9km nord de capitala insulei. Dassia atrage in fiecara vara vizitatori datorita plajei sale si a pozitiei speciale fata de orasul Corfu. Plaja din Dassia este ingusta si lunga, cu pietricele mici si intrare lina in mare, adapostita de vant, ceea ce o face ideala pentru familiile cu copii. Sunt taverne traditionale si baruri pe plaja iar in apropiere se afla: satul Kato Koriana cu expozitia National Gallery iar la 5km nord plaja din Ipsos cu cocktail baruri si cluburi si o intensa viata de noapte! A/C, la cerere, se plateste local, 5eur/zi. Seif, la cerere, se platsete local, 1.50eur/zi. Internet WIFI, disponibil in spatiile publice, contra cost.Website:
http://www.primaverahotel.gr/en

Localizare:
Primavera Hotel Corfu se afla la doar 8km de port și la 9km de aeroport, pe șoseaua principală care duce spre nordul insulei Corfu. La mica distanta de hotel se gasesc: restaurante, supermarket-uri, o benzinarie si plaja din Dassia (300m).