Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAYOR MON REPOS PALACE ART (ex AQUIS MON REPOS PALACE ART)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Mayor Mon Repos Palace Art este destinat adultilor, nu sunt acceptati copii sub 18 ani. Camerele complet renovate combina eleganta unui hotel de oras cu stilul arhitectural al unui hotel de arta cu piese de mobilier din sec. XVIII si antichitati din Palatul Achileion, plus beneficiul de a fi localizat la 20 m de plaja.

Locatie
Hotel Aquis Mon Repos Palace este situat pe celebra Promenada Corfu, la 20 m de plaja, cu vedere panoramica la vechiul fort venetian al orasului Corfu.

Distante
- 20 m de plaja
- 1 km de orasul vechi Corfu
- 3 km aeroportul Corfu

Puncte de interes
- Statiunea Sidari, Ibiza grecilor
- Paleokastritsa
- Palatul imparatesei Sissi, palatul Achileion
- Biserica Sf Spiridon si Piata Spianada
- Parcul si palatul Mon Repos
- Fortareata Angelokstro

Atu-uri
- Localizat la 20 m de plaja
- Adults Only
- Internet Wi-Fi gratuit

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24 h, internet corner (contra cost), camera pentru bagaje, acces internet wireless gratuit, seif (contra cost), servicii de spalatorie si curatatorie (contra cost), birou de schimb valutar, prosoape la piscina, servicii medicale (contra cost), room service (la cerere si contra cost), chiosc de ziare, carti si reviste, piscina exterioara cu apa dulce, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, tratamente corporale si cosmetic, sow-uri cu muzica live, sala de conferinte cu o capacitate de 180 de locuri, copiator, fax,

Tipuri de camere
- Double room
- Double side sea view
- Double sea view
- Executive suite
- Presidential suite sea view

Dotari Camere
Toate camerele sunt renovate si modernizate cu toate facilitatile si dut dotate cu TV LCD cu programe prin satelit, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, acces internet wireless gratuit, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, mini frigider, uscator de par, mini bar (la cerere si contra cost), seif, balcon, room service disponibil intre orele 08:00-22:30.

Taxele locale nu sunt incluse. Acestea se platesc la check-in, la receptia hotelului:
5* 4 euro/camera/noapte
4* 3 euro/camera/noapte
3* 1.5 euro/camera/noapte
2* 0.5 euro/camera/noapte
1* 0.5 euro/camera/noapte