Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORFU HOLIDAY PALACE

de la
1648  945 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat intr-un cadru natural feeric, o gradina imensa de pini, eucalipt si chiparosi dispusi pe 45.000 de metri patrati, cu vedere panoramica spre marea Ionica, hotelul Aquis Corfu Holiday Palace este unul dintre cele mai bune hoteluri de pe insula. Hotelul este amplasat la cativa kilometri de Corfu Town, capitala insulei si in imediata apropiere a celor mai importante situri arheologice.Facilitati pentru copii
Pentru cei mici hotelul ofera piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, babysitting (la cerere), baby cot gratuit (la cerere).

Facilitati hotel
Oaspetii hotelului beneficiaza de facilitati precum restaurant principal, restaurant la piscina, 3 baruri, 2 piscine, piscina interioara incalzita, sala de gimnastica complet echipata, health club cu 2 saune, masaj, solarium, tratamente de infrumusetare, 2 terenuri de tenis, casino, sporturi acvatice, receptie, lounge, conexiune la internet wi-fi (in zonele publice), magazin de suveniruri, seif, spalatorie, room service.

Localizare
Situat in Kanoni, la doar 4 km de orasul Kerkyra si la 4 km de aeroport, hotelul Corfu Holiday Palace dispune de una dintre cele mai bune locatii cu o vedere panoramica asupra Marii Ionice.

Facilitati camere
Camerele sunt spatioase si sunt dotate cu mini bar sau mini frigider (in bungalow-uri), telefon, televizor, radio, aer conditionat individual, uscator de par, balcon sau terasa, gradina privata (in bungalow-uri), vedere la mare/ lac.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Parcare
Restaurant
Room Service
Bar
Lift
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sala de conferinta
Sporturi
Piscina interioara
Babysitting
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Recepție 24h