Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DEI VENTI

   Agios Ioannis Peristeron


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.1 Booking.com Pensiunea se afla pe panta unui deal plin de pomi si flori, intr-o oaza de liniste, cu privelisti minunate spre Kanoni si vechea cetate din Corfu. Plaja Tsaki este la 100 m, statia de autobus este la 200 m iar statiunea plina de viata Benitses este la 300 m. Aeroportul este la 12 km. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera cazare fara masa. Contra cost, la fata locului se poate comanda micul dejun la camera.

Localizare
Pensiunea se afla pe un deal, inconjurata de pomi si flori, oferind o priveliste minunata asupra statiunii Kanoni si vechii cetati din Corfu. Plaja Tsaki se afla la 100 m, statia de autobus la 200 m si statiunea plina de viata Benitses este la 300 m. Pensiunea este locul perfect pentru o vacanta relaxanta. Pentru a ajunge la pensiune trebuie sa urcati 90 de trepte, insa exista lift pentru bagaje.