Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Prezentare Colombo Sri Lanka

Prezentare Colombo Sri Lanka

Micuța țară din sudul Indiei, cândva cunoscută sub numele de Ceylon, a fost desemnata in 2012 printre cele 5 destinatii exotice de top din intreaga lume. Sri Lanka este cunoscută pentru templele budiste şi plajele cu nisip fin, dar şi pentru practicile medicinale Ayurveda. Cu o cultură unică, dovezi istorice aparte şi o spiritualitate măreaţă, Sri Lanka este destinaţia împânzită de obiective protejate de UNESCO, de peisaje absolut fascinante, de plantaţii de ceai şi rezervaţii de elefanţi. Din itinerariul oricărui turist nu trebuie să lips...

Citeste mai mult

Prezentare Colombo Sri Lanka


Micuța țară din sudul Indiei, cândva cunoscută sub numele de Ceylon, a fost desemnata in 2012 printre cele 5 destinatii exotice de top din intreaga lume. Sri Lanka este cunoscută pentru templele budiste şi plajele cu nisip fin, dar şi pentru practicile medicinale Ayurveda. Cu o cultură unică, dovezi istorice aparte şi o spiritualitate măreaţă, Sri Lanka este destinaţia împânzită de obiective protejate de UNESCO, de peisaje absolut fascinante, de plantaţii de ceai şi rezervaţii de elefanţi. Din itinerariul oricărui turist nu trebuie să lipsească vizitele către Colombo, Dambulla, Sigiriya, Polonnaruwa, Matale şi Kandy, unele dintre cele mai importante oraşe din Sri Lanka, care se mândresc cu o mulţime de atracţii turistice.

Au fost gasite 0 hoteluri

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!