Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOAHS ARK DELUXE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Noahs Ark Hotel & Spa a fost deschis in anul 2011 si detine o suprafata de 165.000 mp.

Localizare: hotelul este situat pe malul marii, in zona Bafra, la 95 km de aeroportul Larnaca, 40 km de orasul Famagusta si 80 km de orasul Nicosia.


Dotari generale:
Hotelul Noahs Ark Cyprus ofera oaspetilor sai multiple facilitati precum: restaurant principal, snack restaurant, restaurant pe plaja - For a Beach Restaurant, restaurant A la Carte Alabora cu specific mediteranean, diverse tipuri de baruri (Sun Sun Lounge bar, English Pub, Nargile cafe bar, Fener disco bar, Ada bar, Alabora bar, Aqua bar, Pool bar, Holiday Village pool bar) si o cafenea - Noahs Ark cafe.
Hotelul dispune de 3 piscine exterioare, 1 piscina interioara, aquapark, teren de tenis si de baschet, mini club pentru copii, piscine pentru copii cu tobogane si sala de jocuri.
Turistii hotelului Noahs Ark mai pot beneficia de urmatoarele facilitati: internet WIFI, centru fitness, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, aerobic, volei pe plaja, tras cu arcul, cinema in aer liber, darts, billiard, tenis de masa, programe de animatie, parcare.
Hotelul Lymak Deluxe ofera contra cost: Casino, Centru Spa, masaj, diverse tratamente corporale si faciale, sporturi acvatice, sucuri fresh de fructe, bauturi alcoolice de import, room service, servicii de spalatorie, coafor, salon de infrumusetare, servicii de spalatorie, servicii medicale.

Plaja: hotelul Noahs Ark detine plaja privata de nisip fin cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja oferite gratuit.

Dotari camere:
Hotelul dispune de un numar de 616 camere de tip standard, suite, camere holiday village si camera pentru personae cu dizabilitati.
Camere holiday village: ofera vedere partiala la mare, suprafata camerelor difera intre 35 - 42 mp, dispun de 1 pat dublu si 1 pat single cu capacitate maxima de 3 + 1 persoane, baie cu dus, WIFI, aer conditionat, minibar, telefon cu linie directa, TV LCD prin satelit, set up ceai si cafea, seif, uscator de par, birou, balcon sau terasa.

Tip de masa: Ultra All Inclusive

Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.