Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERIT PREMIUM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Merit Royal Premium este situate pe malul marii in zona Kyrenia.

Localizare: hotelul este situat la 10 km de centrul orasului Kyrenia, la 95 km de aeroportul Larnaca, 75 km de orasul Famagusta si 25 km de orasul Nicosia.

Dotari generale:
Hotelul Merit Royal Premium ofera oaspetilor sai multiple facilitati precum: restaurant principal, 3 restaurante A la Carte (Bella Merit - italienesc, Royal Mandarin-chinezesc & sushi, Blue Sea Fish-pescaresc, A La Turka-kebab), Pool bar, Beach bar, piscina exterioara, miniclub pentru copii.
Turistii hotelului Merit Royal Premium mai pot beneficia de urmatoarele facilitati: WIFI, centru fitness, sauna, baie turceasca, sala de balneoterapie, camera thailandeza, camera de sare vindecatoare, programe de animatie, spectacole, parcare.
Hotelul Merit Park ofera contra cost: Casino, Centru Spa, masaj, tratamente corporale si faciale, room service, servicii de spalatorie si calcatorie.

Plaja: hotelul Merit Royal Premium detine plaja privata de nisip si dig, cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja oferite gratuit.

Dotari camere:
Hotelul dispune de un numar de 131 de camere standard, suite si apartamente deluxe.
Camere Standard Deluxe: ofera vedere la mare, dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi single, si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, balcon, TV LED prin satelit, mini bar, ceainic, cafetiera, telefon direct, seif, uscator de par.
Suite Deluxe: ofera vedere la mare, dispun de 1 dormitor cu 1 pat dublu sau 2 paturi single, 1 sufragerie si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu cad si dus, balcon, TV LED prin satelit, mini bar, ceainic, cafetiera, telefon direct, seif, uscator de par.

Tip de masa: All Inclusive
Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.