Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LORDS PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Lords Palace Hotel Spa a fost deschis in anul 2016.

Localizare: hotelul este situat langa mare in orasul Kyrenia, la 82 km de aeroportul Larnaca, 75 km de orasul Famagusta si 15 km de orasul Nicosia.
Hotelul Lords Palace ofera oaspetilor sai multiple facilitati precum: restaurant principal, 2 restaurante A la Carte (Komur Steak & Ocakbasi-grill si steak, Kephal Fish-pescaresc), Sky Lounge & Bar, cafenea si patiserie, buffet pentru copii, piscina exterioara, piscina interioara, piscina semi-olimpica situata pe acoperisul cladirii.
Turistii hotelului Lords Palace mai pot beneficia de urmatoarele facilitati: centru business, internet WIFI, centru fitness, sauna, baie turceasca, parcare.
Hotelul Lords Palace ofera contra cost: Casino, Centru Spa, masaj, jacuzzi, room service, coafor, servicii medicale, servicii de spalatorie si curatatorie, rent a car.

Plaja: hotelul Lords Palace detine plaja privata de nisip cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja oferite gratuit.

Dotari camere:
Camere standard ofera vedere direct sau partial la mare, dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi single si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, Smart TV, mini bar, set-up pentru ceai si cafea, telefon, seif, uscator de par, birou.

Tip de masa: Light All Inclusive

Hotelul poate modifica conceptul de light all inclusive fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.