Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRATOS PREMIUM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Distante
-> 32 km de Aeroportul Ercan
-> 80 km de Aeroportul Larnaca
-> 5 km de centrul orasului Kyrenia

Puncte de interes
-> Nicosia
-> Orasul Famangusta
-> Castelele St. Hilarion, Buffavento, Kantara
-> Orasul Kyrenia

Atu-uri
-> Localizat pe plaja
-> Casino
-> Centru Spa

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: Restaurant principal pentru servirea meselor principale in regim bufet, 6 restaurante a la carte, patiserie, bar pe terasa, pub, bar la piscina, bowling bar.
Servicii contra cost: Room service, servicii de spalatirie si curatatorie, baby sitter, servicii medicale la cerere, masaj, billiard, bowling, play station, sporturi de apa, diving.
Servicii incluse: Acces internet wireless, prosoape de plaja, baie turceasca, sauna, camere cu aburi, sala de fitness, baby cot.
Alte facilitati: magazine, coafor, magazin foto, florarie, rent a car, magazin de bijuterii, magazin de suveniruri, mini market, parfumerie.

Tipuri de camere
-> Standard
-> Disabled
-> Superior
-> Suites
-> Junior Presidential Suite
-> Presidential Suite
> King Suites

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu plasma TV cu peste 110 canale, aer conditionat, baie cu cada, minibar, uscator de par, oglinda cosmetica, acces internet wireless, seif, detector de fum, halate de baie. Exista 18 camere interconectate. Toate camererele au vedere la mare, la munte sau la piscina.