Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Secrets Capri Riviera Cancun


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatia: Hotel Secrets Capri Riviera Cancun se afla direct pe plaja de vis Riviera Maya, intre Cancun si Playa del Carmen. In apropiere se gasesc numeroase orase arheologice.

Facilitati: acest hotel construit intr-un stil tipic mexican –Hacienda, dispune de un total de 290 de camere. Fiecare etaj dispune de propriul concierge. Patru restaurante a la carte precum si un restaurant bufet rasfata oaspetii cu multitudinea de mancaruri cu specific oriental, mediteranean si specialitati internationale precum si specialitati din fructe de mare si grill (in aceste restaurante este solicitata tinuta obligatorie). In afara de acestea mai exista si un beachbar, 3 alte baruri la care se servesc cocktailuri delicioase si un Dance bar pentru seriile de distractie. Mai dispune de o piscina cu sistem de incalzire cu jacuzzi, swim –up bar, si o terasa pentru plaja. Service atat la plaja cat si la piscina. Mai ofera oaspetilor si un centru foarte luxos SPA, un centru fitness, un Cigar- bar, o zona shopping, un centru bussines, spalatorie (contra cost).

Camere:
Preferred Club Deluxe Tropical- 44mp, dispun de baie cu jacuzzi, dus, wc, uscator de par, halat de baie, pantofi de casa, aer conditionat, seif, fier/-masa de calcat, telefon, TV-sat., DVD-player, telefon cu acces internet, minibar, cafetiera, balcon, unele si cu vedere la mare( Deluxe Ocean).
Juniorsuite Preferred Club -53mp, mai spatioase, dispun in plus de coltar cu balcon sau terasa. Unele cu vedere la mare- Jrsuite Ocean

Mese: All inclusive - Unlimited Luxury - bauturi internationale si nationale, alcoolice si nealcoolice).

Diverse activitati sportive: fitness, gimnastica in apa, volei pe plaja, caiac, windsurfing, tenis de camp, etc.

Contra cost: pescuit in larg, scufundari, teren de golf( in apropiere).

Oferte speciale (contra cost): centru SPA se afla in cladirea principala si ofera hidromasaj, manichiura, pedichiura, masaje, etc.


Servicii incluse:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Cancun - Bucuresti;
Cazare 7 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
Mesele mentionate in program: 9 zile All Inclusive;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
Serviciu telefonic de urgente 24/7;
Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti

Servicii neincluse:
Early check-in, late check-out

Locatie