Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIO BIANCO RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este localizat in Bodrum, la doar 40 m fata de plaja si 24 km de centrul orasului Bodrum. Statiunea Turgutreis este la 8 km, iar aeroportul international la 55 km. Hotelul dispune de numeroase facilitati, dintre care pot fi amintite: piscina exterioara, restaurant a la carte, bar la piscina, snack bar, facilitati pentru copii, centru SPA. Spa & Wellness
Centrul SPA cuprine sala de fitness, sauna, masaj, baie turceasca.

Drinks & Food
Turistii pot consuma felurite preparate culinare locale si internationale la restaurantul principal, restaurantul specializat pescaresc, la snack bar caffe bar ori cake barul de la piscina.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de piscina exterioara, sezlonguri si umbrele gratuit la Beach Club, darts, masa de tenis, parcare, minimarket, acces internet WIFI.

Localizare
Hotelul este localizat in Bodrum, la doar 40 m fata de plaja si 24 km de centrul orasului Bodrum. Statiunea Turgutreis este la 8 km, iar aeroportul international la 55 km.