Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Luna Beach Deluxe 4*

de la
1305  1200 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.05.2024 - 20.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul este localizat pe plaja, la 100m de strada principala. La fiecare 15 minute trece un microbuz ce duce in centrul Marmarisului care este la 3km. Hotelul este inconjurat de restaurante si magazine. Aeroportul Dalaman se afla la 90 km de hotel.

CAZARE
Hotelul pune la dispozitie 203 camere:
Camera standard: are un dormitor cu doua paturi sau un pat dublu, aer conditionat, telefon, TV prin satelit, uscator de par, minibar, seif(contra cost).
Camera family: are un dormitor si un living, in dormitor sunt doua paturi sau un pat dublu, in living este un pat single si o canapea si dispune de aer conditionat, telefon, TV prin satelit, uscator de par, minibar, seif (contra cost).
Curatenia in camere se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba la 3 zile si minibarul este aprovizionat doar la check-in.

FACILITATI
Fara plata: baie turceasca (cu rezervare intre orele 11:00 - 16:00), sauna (cu rezervare intre orele 11:00 - 16:00), sala de fitness (09:00 - 18:00).
Cu plata: doctor, late check-out, toate bauturile la sticla, freshurile si toate bauturile dupa 24:00, spalatorie, magazin si spa.

PLAJA SI PISCINE
Hotelul dispune de o piscina principala, tobogane la piscina, o piscina pentru copii, plaja, sezlongurile si prosoapele la plaja sunt gratuite.

SPORTURI SI ACTIVITATI
Activitati in timpul zilei la piscina, biliard, darts si ping-pong.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness

Locatie