Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul este localizat pe plaja , inconjurat de padure de pin situat la 8 km distanta de Bodrum si 25 km fata de aeroport.

CAZARE
Hotelul are o capacitate de 280 de camere, ultima renovare generala fiind efectuata in anul 2006 si in anul 2013 renovare partiala.
Club rooms are o suprafata de 24 mp, capacitatea maxima de persoane permisa este de 3 adulti , dispune de aer conditionat individual, TV LCD, telefon, mini bar, cafetiera/set de ceai, halat de baie si papuci, uscator de par, seif digital, baie cu dus, internet wireless, ziar international zilnic in toate camerele, pat pentru copil (la cerere), balcon. Au vedere la mare sau la gradina.
Hotel Garden view are o suprafata de aproximativ 27 mp cu vedere la gradina si dispune de aer conditionat individual, TV LCD, telefon, mini bar, cafetiera/set de ceai, halat de baie si papuci, uscator de par, seif digital, baie cu dus, internet wireless, ziar international zilnic in toate camerele, pat pentru copil (la cerere), balcon.
Family connection room are o suprafata de 60 mp, capacitatea de persoane acceptata este de min. 3 persoane, maxim 5 persoane. Sunt compuse din 2 dormitoare cu baie privata. Dispun de aer conditionat individual, TV LCD, telefon direct in baie, minibar(plin la sosire), cafetiera/set de ceai, halat de baie si papuci, uscator de par, seif digital, baie cu dus, internet wireless (cu plata), canapea, balcon sau terasa, ziar international zilnic in toate camerle, vedere la mare sau la gradina, pat pentru copil (la cerere). Camerele de familie sunt disponibile atat în cladirea principala, cat si in blocurile de Bungalow.
Hotel room sea side view are o suprafata de aproximativ 27 mp cu vedere la mare si dispune de aer conditionat individual, TV LCD, telefon, mini bar, cafetiera/set de ceai, halat de baie si papuci, uscator de par, seif digital, baie cu dus, internet wireless, ziar international zilnic in toate camerele, pat pentru copil (la cerere), balcon.

FACILITATI
Hotelul pune la dispozitie oaspetilor: TV corner, internet corner, serviciul de spalatorie + calcatorie, coafor, magazine foto, mini market, Boutique, doctor, sala de conferinta , Centru Spa si Wellness deschis intre orele 9:00 - 19:00, masaj, peeling, sauna, centru fitness, hidromasaj, animatii, baby sitter, piscina copii.

PLAJA SI PISCINE
Plaja privata lunga (Blue flag) de 150 m si ponton. Piscina exterioara cu sectiune pentru copii de 750 m2. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

SPORTURI SI ACTIVITATI
Piscina, tobogane, tenis de masa (3 terenuri profesionale, echipament), baschet, mini fotbal, tir cu arcul, tenis de masa, boccia, Air soft, biliard, aerobic pas, aqua sala de gimnastica, stretching dimineata, scufundari sportive, lectii de dans, windsurf si catamaran, canoe și pedalo, Jetski *, Waterski *, Banana *, Ringo *, Wakeboard * ( *contra cost), club pentru copii.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie