Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
642 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.05.2024 - 20.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Un hotel economic destinat celor care doresc o vacanta activa. Hotelul este situat pe un deal, la 2.5 km de centrul orasului Marmaris. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Dalaman, la 110 km de proprietate.

Descriere:

Ideal Panorama Holiday Village este un hotel extraordinar, fiind una dintre cele mai frumoase locatii din Marmaris. Acesta o sa va incante cu o vedere panoramica unica, activitati multiple, distractie si preparate delicioase din cadrul restaurantului principal. Astfel, vacanta dumneavoastra la Ideal Panorama Holiday Village va fi o incantare! 

Localizare:

Hotelul este situat la 2.5 km. distanta fata de centrul orasului Marmaris si la 100 m de magazine si restaurantele din zona. 

Website:

https://www.iphotels.com.tr/idealpanorama

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, cafenea, bar la piscina, darts, biliard, tenis de masa, volei, sporturi de apa, 2 piscine in aer liber, piscina pentru copii, tenis, boccia, gimnastica, aerobic, amfiteatru, mini disco, seara turceasca, tobogane.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate modern astfel: pat dublu, parchet, LCD TV, telefon, mini bar, aer conditionat, seif, baie cu dus, uscator de par, balcon. Camerele au vedere spre piscina, spre mare sau spre imprejurimi.

 

Locatie