Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON BODRUM TURKBUKU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul se afla la 29 km de aeroportul Milas Bodrum, in regiunea Golturkbuku, in nordul Peninsulei Bodrum. Dispune de piscine exterioare si interioare, internet wi fi, aqua park.

Website
http://www3.hilton.com/en/hotels/turkey/hilton-bodrum-turkbuku-resort-and-spa-BXNBTHI/index.html

Spa & Wellness
In cadrul complexului Spa va puteti relaxa la sauna, sala de fitness, solar, masaj, cada cu hidromasaj, baie turceasca, piscina interioara.

Drinks & Food
Puteti lua masa la unul din restaurantele hotelului: cel principal tip bufet pentru mic dejun, pranz si cina, Paparazzi Restaurant cu specific mediteranean, Seaport pizza ce serveste paste, salate si pizza, Seaport Restaurant ce pregateste fructe de mare, Sultan’s Table cu specific otoman. Hotelul dispune si de un club pe plaja, bar A la Mer, un bar in lobby si o cafenea.

Sport si divertisment
Hotelul este dotat cu teren de tenis, biliard, tenis de masa, windsurfing, darts, aqua park, sauna, sala de fitness, centru spa, masaj, baie turceasca, plaja privata, piscine, camera de jocuri, teren de joaca, club de noapte.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie