Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EMRE BEACH HOTEL

de la
1596  896 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotel Emre Beach este situat la 85 km de aeroportul orasului Dalaman, la 3 km de orasul Marmaris. Emre Beach se afla pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 1996 si complet renovat in 2009.

Facilitati camere: Hotel Emre Beach este format dintr-o cladire cu 6 nivele (88 % din camere au vedere la mare): 65 camere triple (20 mp), 54 camere duble (16 mp), 2 camere duble pentru persoane cu dezabilitati (16 mp). Camerele au vedere la mare, piscina, gradina sau sosea.

Toate camerele sunt doatate cu tv prin satelit, mini bar, aer conditionat, telefon, seif, balcon, uscator de par, cabina cu dus.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de doua restaurante, bar la piscina, cafenea, bar la terasa, receptie, schimb valutar, camera de bagaje, tv in lounge, piscina exterioara, interioara, piscina de copii, farmacie, fast food, magazine de suveniruri. Contra cost: acces la internet , spalatorie, curatatorie, babysitting, fitness, sauna, jacuzzi si baie de aburi, baie turceasca, masaj, doctor.

Activitati(Gratuit): darts si backgammon.
Contra cost: tenis de masa.

Plaja: Plaja este privata. Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite. Prosoapele de plaja sunt contra cost.

Animale de companie: nu sunt acceptate.

Copii: piscina pentru copii, babysitting.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi
Parcare

Locatie