Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKVARYUM BEACH HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Peda Akvaryum Beach este situat pe malul marii, la mai putin de 5 km fata de centrul orasului Bodrum. Centrul cartierului Gümbet, cu baruri si cluburi pline de viata, se afla la doar 500 de metri de hotel Peda Akvaryum Beach. Microbuzele si taxiurile locale opresc chiar in fata hotelului. Aeroportul Milas-Bodrum este la 40 km.

Facilitati camere: Hotelul detine 80 de camere dotate dotate cu balcon/terasa, seif, interner, aer conditionat, minibar, uscator de par, telefon, tv prin satelit.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant, bar, piscina, receptie, program de animatie, discoteca de la ora 23:00. Restaurantul serveste mic dejun, pranz si cina tip bufet. Dupa amiaza, este disponibil un serviciu de cafea si gustari. Barul hotelului Peda Akvaryum Beach ofera o gama larga de bauturi pe parcursul zilei.
Gratuit: Intre orele 10:00-23:00 bauturile alcoolice si non alcoolice (vodka, gin, raki, beer, wine si bauturile proaspete), ceai la 5 pm, darts, saltele. Contra cost: sauna, masaj, toate bauturile de import, internet, fresh-uri, seif, telefon, doctor, spalatorie, sporturi de pa si scoala de diving.

Concept All Inclusive:
08:00 - 10:00 - Mic Dejun
12:30 - 14:00 - Pranz
15:00 - 16:00 - Gustari
17:00 - 18:00 - Pauza de ceai
19:00 - 21:00 - Cina
22:00 - 23:00 - Serviciu de bauturi locale gratuite

Pentru copii: piscina.

Plaja: de nisip, proprie, ponton, platforma. Beach Bar: gratuit. La piscina si pe plaja: saltele, sezlonguri, umbrele - gratuit. Prosoape de plaja: nu.

Animale de companie: nu sunt permise.

Facilitati

Piscină

Locatie