Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Au fost gasite 4 hoteluri

Ayodya Resort Bali

Bali, Indonesia
Destinatii Exotice

Descriere HotelHotelul Ayodya Resort Bali 5 este situat pe plaja cu nisip alb din centrul statiunii Nusa Dua In imediata apropiere se gaseste Bali Golf si Country Club Transferul de la aeroport dureaza 25-30 de minuteFacilitatiAyodya Resort Bali 5 se . . .

Melia Bali The Garden Villas

Bali, Indonesia
Destinatii Exotice

Descriere HotelHotelul Melia Bali 5 este situat direct pe frumoasa plaja din Nusa Dua Indragitul resort care apartine grupului hotelier spaniol Sol Melia se afla in mijlocul unei gradini tropicale presarate cu mici iazuri Centrul comercial Bali Colle . . .

Grand Hyatt Bali

Bali, Indonesia
Destinatii Exotice

Descriere HotelGrand Hyatt Bali se afla pe frumoasa plaja din Nusa Dua la cateva minute de mers pe jos de zona comerciala Transferul de la aeroport dureaza 30 de minuteFacilitatiGrand Hyatt Bali este inconjurat de o gradina tropicala si este amenajat . . .

Nusa Dua Beach Hotel & Spa

Bali, Indonesia
Destinatii Exotice

Descriere HotelHotelul Nusa Dua Beach Hotel Spa 5 este situat direct pe plaja cu nisip alb din Nusa Dua Aeroportul Denpasar se afla la 15 kmFacilitatiComplexul hotelier Nusa Dua Beach Hotel Spa 5 insumeaza 382 de camere dispuse in mai multe cladiri . . .