Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prama Sanur Beach Bali (Sanur)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Prama Sanur Beach Bali este un hotel de 5 stele din Bali situat langa plaja Mertasari din Sanur, una dintre cele mai populare destinatii din Bali. Acest hotel ecologic din Bali ofera 428 de camere marginite de o plaja de nisip si este amplasat in 7,8 hectare de gradini tropicale luxuriante, cu vederi spectaculoase la ocean.

Facilitati camere

Fiecare dintre cele 428 de camere de la Hotelul Prama Sanur Beach Bali combina frumusetea exotica a unei ambiante indoneziene cu facilitatile. Unitatile de cazare au aer conditionat, lumina naturala din abundenta si vederi superbe la gradinile tropicale precum si cel mai confortabil mobilier si gama completa de echipamente si facilitati asteptate de la un hotel de 5 stele din Bali. Cu o alegere intre pat dublu sau twin, camerele deluxe confortabile si luxoase, cu aer conditionat, ofera vederi atractive la gradinile tropicale luxuriante. Fiecare dintre camere ofera facilitati, inclusiv TV cu ecran plat cu canale locale si internationale, telefon, 2 sticle de apa minerala gratuite, aparat de ceai si cafea, cutie de valori, Wi-Fi gratuit, minibar, balcon si baie cu dus.

 

Facilitati hotel

Hotelul curpinde o gama larga de servicii si facilitati precum o noua piscina Splash Zone pentru familii, o piscina laguna cu bar, centru de sporturi acvatice, spa, plaja privata si o gama de optiuni de luat masa la restaurantele: Pavilionul italian Basilico, Restaurantul Lada, Tirta Restaurant, Bamboo Bar & Lounge si Prama Cafe & Lounge, care includ specialitati italiene, indoneziene, asiatice si internationale.

 

Localizare hotel

 La doar aproximativ 20 de kilometri de Aeroportul International Ngurah Rai din Bali si la 5 km de centrul orasului, Hotelul Prama Sanur Beach Bali ofera acces usor la destinatiile de vizitat ale orasului si este conectat in mod ideal printr-un nou drum cu taxa peste Golful Benoa.

 

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Parcare
Restaurant
Room Service
Bar
Lift
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sala de conferinta
Sporturi
Babysitting
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie