Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Express Baruna Bali

de la
3096  2941 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.06.2024 - 30.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferind o piscină în aer liber și un centru de fitness, Holiday Inn Express Baruna este situat în Kuta, la 1,1 km de Waterbom Bali. Este disponibilă o parcare privată gratuită, iar accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele acestui hotel au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Mobilată cu o canapea și un birou, fiecare cameră include o baie privată cu duș.

Holiday Inn Express Baruna are o recepție deschisă nonstop, iar personalul poate ajuta oaspeții cu depozitarea bagajelor, servicii de spălătorie și curățătorie chimică. Proprietatea are, de asemenea, săli de întâlnire și banchet.

Centrul comercial Discovery este la 1,1 km de Holiday Inn Express Baruna, iar centrul comercial Kuta se află la 1,2 km. Aeroportul Internațional Ngurah Rai este la 1 km de proprietate și este disponibil un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport, cu un program fix.