Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Bali Benoa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Holiday Inn Resort Bali Benoa 5* construit in anul 2015 se afla langa plaja, la mai putin de 3 km de Bali Nusa Dua Convention Centre, Bali Collection Shopping Centre si Bali Nusa Dua Theater. Hotelul detine 171 de camere mobilate individual si utilate cu cele mai moderne facilitati menite sa faca sederea cat mai placuta si mai confortabila. Gazdele ofera transfer la/de la aeroport contra cost si relaxare deplina in cele mai bune conditii la cele 4 piscine in aer liber si pe plaja cu nisip fin.

Facilitati hotel
Hotelul Holiday Inn Resort Bali Benoa 5* detine urmatoarele facilitati: receptie, transfer la/de la aeroport contra cost, bancomat, bar pe plaja, prosoape pe plaja, umbrele la piscina, sezlonguri la piscina, servicii de concierge, piscina pentru copii, sala de conferinte, zona pentru fumatori, sala de fitness, valet in parcare, servicii complete spa, magazin, biblioteca, 2 sali de intruniri, 2 baruri/lounge, 2 baruri la piscina, cutie de valori la receptie, snack bar, tratamente spa in camera, tobogane, asistenta turistica, vanzare bilete, babysitting/supraveghere copii contra cost, restaurant, 3 piscine in aer liber, camera de bagaje, gradina, WiFi gratuit, parcare gratuita, spalatorie, curatatorie chimica, lift, statie de calculatoare, club pentru copii, biliard, sezlonguri pe plaja, Arcade/sala de jocuri.

Camere hotel
Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, aparat pentru preparearea ceaiului/cafelei, birou, apa imbuteliata, DVD player, TV LED cu canale prin satelit, frigider, statie de incarcare iPod, seif, WiFi gratuit, balcon/patio mobilat, statie de calcat, telefon, room service non stop, baie cu dus in ploaie, articole de toaleta gratuite, uscator de par, serviciu zilnic de menaj.

Locatie