Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hyatt Bali (Nusa Dua)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Grand Hyatt Bali este situat in Nusa Dua, cu facilitati de 5 stele, acest hotelul este potrivit atat pentru afaceri, cat si pentru agreement cu un amestec de cultura, ospitalitate balineza, peisaje tropicale si confort modern.

Facilitati camere

Oferind o atmosfera primitoare in care va puteti bucura de splendoarea tropicala a insulei, Grand Hyatt Bali este o adevarata imagine a unui palat de apa balinez. Alegeti sa va relaxati printre privelistile frumoase ale gradinilor tropicale luxuriante sau ale plajei cu nisip alb din Oceanul Indian de pe coasta Nusa Dua de pe balconul sau patioul dumneavoastra privat. Camera este dotata cu aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar, uscator de par, halat de baie si zona de relaxare.

 

Facilitati hotel

Sala de fitness este situata sub holul principal al hotelului. Centrul de fitness Bay Club ofera o gama larga de echipamente cardio si greutati pentru aparate, terenuri de squash si un studio de yoga. Centrul include si o piscina pentru adulti, sauna, baie de aburi si piscine adanci. O gama larga de cursuri de la yoga la kickboxing sunt disponibile gratuit dar si contra cost. Hotelul are cinci optiuni extinse de piscine concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. de vacanta. Petreceti ziua in piscina principala spatioasa, in stil laguna, inconjurata de gradini tropicale sau coborand cele doua tobogane de apa din River Pool. Clubul pentru copii isi propune sa ofere o experienta care sa le permita celor mici sa invete despre cultura balineza si sa exploreze flora si fauna locala a statiunii intr-un cadru sigur si primitor. Kriya Spa este inspirat de arhitectura magnifica a unui palat antic de apa balinez si ofera relaxare completa. Imbarcati-va intr-o experienta culinara la cateva dintre cele mai bune restaurant si baruri de la Grand Hyatt Bali. Descoperiti mancaruri grozave de la restaurantul japonez Nampu, care serveste sushi proaspat, sashimi, yakitori si tempura. Luati masa sub stele la Pasar Senggol, proiectat ca o piata de noapte balineza contemporana, care serveste mancaruri indoneziene si balineze cu gratar cu fructe de mare. La doar cativa pasi de plaja si de Oceanul Indian, relaxari-va si gustati amestecuri originale de cocktailuri clasice la barul de la piscina si la lounge-ul si barul Veranda.

 

Localizare hotel

Hotelul este situat aproape de plaja Nusa Dua, la cateva minute de un centru de conventii de talie mondiala si la cativa pasi de centrul comercial Bali Collection. Aeroportul International Ngurah Rai se afla la un drum de 15 minute cu masina. 

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Parcare
Restaurant
Room Service
Bar
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sala de conferinta
Sporturi
Babysitting
Schimb valutar
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie