Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Champlung Sari (Ubud)

de la
3170  2982 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.06.2024 - 30.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Având o locație aproape de oraș, Hotelul Champlung Sari este mărginit de Sanctuarul Pădurea Maimuțelor din Ubud, casa maimuțelor cu coadă lungă din Bali. Amplasat în grădini amenajate, are 2 piscine în aer liber și un centru spa.

Champlung Sari Hotel and Spa Ubud este la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Ubud și de Muzeul Komaneka. La cerere, sunt oferite transferuri gratuite către centrul orașului Ubud.

Amenajate cu mobilier din lemn, camerele au o terasă privată și o baie atașată cu cadă și duș. Fiecare cameră are TV prin satelit, facilități pentru prepararea de ceai/cafea și minibar.

Oaspeții se pot bucura de masaje și tratamente faciale sau corporale la Purnama Spa. Serviciile includ organizarea de tururi, schimb valutar și spălătorie. Recepția deschisă nonstop oferă cutii de valori. Wi-Fi este gratuit în zonele publice.

Vederea la piscină însoțește mesele internaționale la restaurantul Kamani. Deschis pentru prânz și cină, Wananara Restaurant & Bar are vedere la pădurea din jur. Oaspeții pot comanda și room service.