Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bali Dynasty Resort

de la
3445  3241 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.06.2024 - 30.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la câțiva pași de centrul orașului Kuta, Bali Dynasty Resort are 2 piscine în aer liber și o piscină pentru copii cu un tobogan de apă de 56 m. Proprietatea organizează tururi și activități. WiFi gratuit este disponibil în camere, baruri, restaurante și zona de hol.

Activitățile de la Bali Dynasty Resort includ aerobic acvatic, lecții de gătit și jocuri distractive. PlayStation-uri și laptopuri sunt disponibile pentru închiriere. Alte facilități includ un centru spa, o sală de fitness, un loc de joacă pentru copii și un lounge pentru plecări. Complexul oferă spălătorie rapidă, închiriere de biciclete și servicii de transport.

Camerele de la Bali Dynasty Resort au balcon privat, majoritatea având uși din sticlă și vedere la grădină sau la piscină. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit, DVD player și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. De asemenea, sunt disponibile un minibar și o cutie de valori.

Stațiunea are 6 restaurante și 5 baruri. Micul dejun tip bufet este servit la restaurantul SEN5ES, iar divertismentul live seara însoțește mesele tematice la restaurantul H2O de lângă piscină. La Gracie Kelly's Irish Pub pot fi savurate bere și mâncare de casă.

Personalul de la recepția deschisă nonstop poate ajuta oaspeții cu orice întrebări pe care le-ar putea avea.

Piața de artă Kuta este la 800 de metri de Bali Dynasty Resort, iar Piața Kuta este la 1 km. Proprietatea se află la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai.