Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adiwana Monkey Forest (Ubud)

de la
3617  3400 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.06.2024 - 30.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Adiwana Monkey Forest este situat în centrul orașului Ubud, la 1 km de Palatul Ubud, și oferă o piscină în aer liber, o grădină și un bar. Proprietatea se află la aproximativ 3,3 km de Muzeul de Artă Neka, la 5,6 km de Goa Gajah și la 11 km de Tegallalang Rice Terrace. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la/la aeroport, room service și WiFi gratuit.

Complexul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, birou, aparat de cafea, frigider, minibar, cutie de valori, TV cu ecran plat, terasă și baie privată cu duș. Camerele de la Adiwana Monkey Forest includ lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții unității de cazare se pot bucura de un mic dejun continental sau american. La Adiwana Monkey Forest veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria americană, olandeză și franceză. Pot fi solicitate și opțiuni vegetariene, vegane și fără gluten.

Punctele de interes populare din apropierea complexului includ Templul Saraswati, Muzeul Blanco și Pădurea Maimuțelor din Ubud. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Ngurah Rai, situat la 36 km de Adiwana Monkey Forest.