Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERIAS BEACH

de la
2383 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.07.2024 - 08.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul se afla pe o plaja decorata cu Blue Flag, renumita pentru nisipul fin, alb si apele cristaline. Hotelul situat intr-o zona linistita, marginit de rezervatia naturala a padurii St. Nikandros, hotelul este in acelasi timp aproape de baruri, restaurante, magazine, atractii turistice si diverse variante de petrecere a timpului liber.

SPA & Welness
Centrul SPA are sala de masaj si tratamente corporale, sauna, maie de aburi, o piscina cu jeturi de apa, coafura/frizerie, manichiura/perdichiura.

Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune: mic dejun (bufet) si cina (meniu). Hotelul are un restaurant A la carte deschis pentru cina, o terasa A la carte langa piscina deschisa la micul dejun, pranz si cina si o taverna A la carte pe plaja. Hotelul are si 2 baruri, unul cu terasa si vedere spre mare si unul care deserveste piscina si plaja.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara (25 m), sala de fitness , aerobic, aquarobic, stretching, poteca de jogging pe malul marii, sporturi nautice (contra cost: paragliding, schi nautic, jet ski, inchiriere barci rapide, hidrobiciclete, canoe, windsurfing, scuba diving), teren de fotbal (mic), teren de tenis cu nocturna, piscina pentru polo pe apa, volei pe plaja, tenis de masa, masa de biliard, darts, tir cu arcul, spectacole folclorice, de cabaret, muzica si dans live, seri de quiz si bingo, concursuri de jocuri si dansuri, spectacole de magie, karaoke, centru Spa.

Localizare
Hotelul este situat pe malul marii, intr-o zona linistita din Ayia Napa. In apropiere se afla baruri, restaurante si magazine. Hotelul este recomandat familiilor cu copii si cuplurilor.

Site Web
http://www.asteriashotels.com/