Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XAFIRA DELUXE RESORT & SPA

de la
1296  446 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Holiday Check 2016 Award Hotelul Xafira Deluxe este situat in zona Avsallar, Alanya si este la o distanta de 100km de aeroportul din Antalya. Hotelul dispune de o plaja privata ce se afla la doar 500m iar transferul este asigurat de hotel in intervalul 08:00-20:00.Spa & Wellness
Centrul Spa&Wellness ofera servicii de masaj si peeling, centru de frumusete, coafor, baie turceasca, sauna, jacuzzi, baie de aburi si centru fitness.

Sport & Divertisment
Oaspetii se pot distra optand pentru tenis de masa, dart, volei pe plaja, boccia, step, aerobic, gimnastica, gimnastica in apa, biliard, jocuri video si porturi nautice.

Drinks & Food
Oaspetii pot servi bauturi alcoolice si non-alcoolice la cele 7 baruri ale hotelului si vor servi masa la restaurantul principal (interior si exterior) sau la restaurantele a-la-carte cu specific otoman, italian, pescaresc si barbeque.

Site web
http://www.xafiradeluxeresort.com/#

Localizare
Hotelul Xafira Deluxe este situat in zona Avsallar, Alanya si este la o distanta de 100km de aeroportul din Antalya. Hotelul dispune de o plaja privata ce se afla la doar 500m iar transferul este asigurat de hotel in intervalul 08:00-20:00.