Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1597 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: deschis in 2007, renovat in 2013, cu o suprafata toatala de 91000mp, hotelul este situat pe plaja, la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 1 km de localitatea Belek.

Facilicitati hotel: compus dintr-o cladire principala (cu 4 corpuri de 4 etaje si 6 lifturi panoramice) si vile; room service 24h (contra cost); acces internet Wi-Fi (gratuit), 4 restaurante A la Carte (italian, asiatic; turcesc; mediteranean), plaja privata (nisipoasa, 270 m lungime; sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit), piscina interioara semi-olimpica - incalzita, piscina exterioara si interioara pentru copii, aqua park cu 7 tobogane (suprafata 1950mp), piscina exterioara adulti (5000 mp), piscina in zona vilelor (1800 mp), terenuri de tenis, teren de basket si volei, volei pe plaja, aerobic, sporturi nautice (contra cost), wind surf (cu certificat), darts, sala de jocuri (contra cost), boocia, teren de fotbal, program zilnic de animatie, show-uri, mini club pentru copii (4-12 ani - suprafata 1000mp), loc de joaca pentru copii, centru SPA (baia turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, jacuzzi), sali de conferinta.

Plaja: Plaja proprie este cu nisip, dispune si de un ponton. Turistii beneficiaza de sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si la plaja. Pe plaja se gaseste si o zona VIP cu pavilion.

Facilitati camere: baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon, TV-SAT, acces interent Wi-Fi (gratuit), minibar, balcon sau terasa, pardoseala din parchet, balcon.
-standard room: suprafata 36 mp; grad maxim de acomodare 2ad+2c.
-pool room: suprafata 35 mp; grad maxim de acomodare 2ad+2c. (situate in cladirile anexe)
-family room: suprafata 72 mp; 2 dormitoare cu usa interconectoare, unul cu pat dublu, celalalt cu oaturi twin; grad maxim de acomodare 4ad. (situate in cladirile anexe)
-family suite: suprafata 83mp (dormitor + living, baie cu jacuzzi, terasa cu suprafata de 120 mp), grad maxim de acomodare. 4ad+1c / (situate in cladirile anexe)
-suite room: suprafata de 67 mp; living + dormitoar; grad maxim de acomodare 4ad.
-dublex suites: suprafata 55 mp; 2 dormitoare pozitionate pe 2 nivele deschise cu scara interioara.
-queen suite: suprafata 73 mp, living + dormitor + baie cu jacuzzi, grad maxim de acomodare 2ad.
-honeymoon suite: suprafata 55mp + terasa 50 mp; living + dormitor + baie cu jacuzii, grad maxim de acomodare 2ad.
-king suite: suprafata 185mp, living + 2 dormitoare + 2 bai + jacuzzi
-presidential suite: suprafata 500mp, terasa 180 mp cu jacuzii, living, salon pentru cina, sala TV, 3 dormitoare cu baie proprie, dormitorul principal include: jacuzii, sauna, baie cu aburi, dressing si incapere pentru masaj, grad maxim de acomodare 6ad.

In vile:
-Ginger Villa (2 nivele: la primul nivel living, baie cu dus, terasa cu iesire directa la piscina VIP (1800 m2); la al doilea nivel:, dormitor cu usa, baie cu jacuzzi, grad maxim de acomodare 5ad, suprafata 116 mp);
-Mint Villa (cu piscina proprie - suprafata 26 mp), curte proprie, 2 nivele, la primul nivel: living, minibucatarie, baie cu dus; la al doilea nivel: 2 dormitoare cu usa, 2 bai - una cu jacuzzi, grad maxim de acomodare 5ad, suprafata 247 mp);
-Safran Villa (cu trei camere pe un singur nivel, living, pardoseala transparenta cu vedere la piscina - suprafata 40 m2, minibucatarie, 2 dormitoare cu usa: unul cu jacuzzi, 2 bai, grad maxim de acomodare 5ad, suprafata 185 mp);
-Susam Villa ( cu piscina proprie - suprafata 70 mp si pavilion, gradina - suprafata 511 mp, 2 nivele - la primul nivel: living cu semineu si zona de sufragerie, bucatarie, dressing cu oglinda; la al doilea nivel: 5 dormitoare, 5 bai: una cu jacuzzi, baie turceasca, sauna, grad maxim de acomodare 10ad, suprafata 506 mp).

Sistem de masa: Ultra All Inclusive
-bufet deschis, sunt incluse bauturile locale alcolice si racoritoare, bauturile alcoolice de import standard.
-cu plata sunt: bauturile de import (premium / de lux), sucurile naturale din fructe, vinurile speciale si bauturile imbuteliate.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie