Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE TOWN BY Z HOTELS

de la
892 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.10.2024 - 02.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 65 km de aeroport si la 1 km de centrul orasului Side. Camerele sunt doatate standard cu uscator de par, aer conditionat, televizor si minibar. Restaurantul serveste o varietate de preparate turcesti si preparate internationale servite in stil bufet. La barul hotelului turistii pot servi diverse bauturi racoritoare si de asemenea gustari sunt disponibile la barul de la piscina. Plaja este la 5 minute de proprietate si este o plaja cu nisip. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si ei acces la o piscina exterioara si un mini club.

Localizare
Hotelul pe plajă se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află la cca 1 km distanță de centru și de obiectivele turistice ale orașului Side. Aeroportul Antalya (AYT) este la aproximativ 65 de km.

Facilitati hotel
Hotelul oferă 200 de camere duble pe 8 nivele, la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Facilitățile unității de cazare cuprind un seif și un schimb valutar. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel.

Facilitati camera
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, seif, minibar, uscator de par.