Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1586  1209 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Melas Lara Hotel este situat la 12 km de aeroportul din Antalya, la 15 km de centrul orasului, pe malul marii.

Plajă: nisip, șezlonguri și umbrele gratuite.

Distante: Hotelul este situat pe plaja; la numai 12 km de aeroport si 15 km de centrul orasului.

Activitati sportive si distractive: Centru SPA, masaj, peeling, tratamente cosmetice, sporturi nautice, programe de animație, programe de seară, hammam, saună, sală fitness, aerobic, tenis de masă, volei pe plajă, biliard, darts, squash, teren de tenis (iluminarea gratuită), minigolf.

Facilitati camere: Este construit in anul 2009, cu o suprafata totala de 15.000 m2. Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 12 nivele (80 % din camere au vedere directa sau partiala la mare) cu 205 standard room cu o camera (2 camere pentru persoane cu dizabilitati (baie), twin bed, max. 3+1 pers., 24 m2), 30 family suite cu 2 camere (living, dormitoare cu usa, baie cu jacuzzi, max. 4 pers., 45 m2), 6 deluxe room cu o camera (cu vedere la mare, twin beds, baie cu jacuzzi, terasa cu piscina proprie, max. 3 pers., 45 m2).

Camerele de la Melas Lara au o zonă de relaxare şi sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. Baia privată este prevăzută cu duş, uscător de păr, papuci şi articole de toaletă gratuite. Fiecare are un balcon cu vedere la grădină, iar unele oferă şi vedere la mare.

Facilitati hotel: Acesta oferă o grădină, o piscină în aer liber, cu tobogane de apă, precum și o piscină interioară. Hotelul pune la dispoziţie o parcare privată gratuită. Oaspeţii se pot antrena în sala de sport sau se pot relaxa la saună. De asemenea, puteţi practica diverse activităţi sportive şi de agrement, cum ar fi tenis, biliard, tenis de masă, darts, squash, minigolf și sporturi nautice. Apoi vă puteţi relaxa cu un masaj, iar cei mici se pot distra la locul de joacă special amenajat. Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în stil bufet. Mesele pot fi savurate pe terasa restaurantului, care are vedere uimitoare la Marea Mediterană.

Activitati: ziare, zonă de plajă privată, teren de tenis, saună, sală de fitness, cameră de jocuri, spa & centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, darts, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, squash, mini golf, piscină interioară, animatori, facilităţi de sporturi nautice la hotel.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Loc de joaca pentru copii
Parcare

Locatie