Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA SUN LIGHT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Kleopatra Sunlight Hotel este situat in statiunea Alanya, foarte aproape de debarcaderul Alanya și de Muzeul de Arheologie Alanya. Faimoasa plajă Cleopatra este la 150 de metri distanță de hotel. Aeroportul Gazipașa este la 45 de minute, centrul orașului Antalya este la 1,5 ore distanță.

Facilitati hotel: receptie, bar, restaurant, piscina, parcare pe strada, menaj zilnic, SPA, fitness, camera de bagaje, Wi-Fi, entertainment, darts, loc de joaca pentru copii, tenis de masa.

Facilitati camere: Wi-Fi, aer conditionat, seif, TV, baie privata cu dus si articole de toaleta, camere izolate fonic, minibar.

Camere duble standard: pot avea 2 paturi single sau 1 pat dublu, Wi-Fi, aer conditionat, seif, TV, baie privata cu dus si articole de toaleta, camere izolate fonic, minibar.

Camere triple standard: pot avea 3 paturi single sau 1 pat dublu si 1 pat single, Wi-Fi, aer conditionat, seif, TV, baie privata cu dus si articole de toaleta, camere izolate fonic, minibar.

Hotelul oferă zilnic un mic dejun bufet. Blue Night by Muzzi, Eko's Place Restaurant Karaoke Bar and Green house care oferă băuturi și mâncare sunt la 150 metri de proprietate.