Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1583  1277 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitati camere
Camerele standard si cele cu conexiune sunt cu vedere la mare, camerele standard superioare sunt cu vedere la uscat. Toate cele 400 camere sunt dotate cu baie privata cu dus, cada si uscator de par, aer conditionat, telefon direct, seif electronic, conexiune la internet, minibar, televizor prin satelit si balcon.

Facilitati hotel
Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai restaurante, baruri in toata incinta hotelului, patiserii, room service doctor, spalatorie, curatatorie, baby siting, room service, rent a car, acces internet, centru de infrumusetare, coaforul, magazine, program de animatie pentru copii in cursul zilei si seara, mini-club (4-12 ani). piscine cu sectiune speciala pentru copii.

Plaja
Hotelul are plaja privata, cu nisip; sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt fara plata.

Activitati/Divertisment
Sala fitness, sauna, baie turceasca, camera cu aburi, terenuri de tenis, volei pe plaja, baschet, dart, sporturi de apa nemotorizate. Masajul, Spa - ul, centrul de frumusete, lectii de tenis, nocturna pentru terenurile de tenis, biliardul, raftingul, sporturile de apa motorizate, lectiile de scufundare sunt contra cost. Program de animatie cu echipa profesionala pentru adulti si copii pe parcursul zilei si seara.

Piscina
Piscina interioara si exterioara pentru adulti si copii, tobogane.

Localizare
Hotelul Kervansaray Kundu se afla in Kundu, la 17 km de centrul orasului si 15 km de aeroportul Antalya.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie