Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IC HOTELS RESIDENCE

de la
2472 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel IC Hotels Residence Special Category este situat la 15 km de aeroportul orasului Antalya, la 25 de km de centrul orasului, pe malul marii.Sport și agrement:
Hotelul pune la dispoziția turiștilor o serie de activități gratuite și contra cost, precum: baie turcească cu aburi, saună, mini golf, squash, darts, biliard, masaj, sală de fitness, saună, teren de tenis, karaoke, animație, programe de divertisment.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă loc de joacă, mini club, baby sitter (contra cost).

Plaja
Hotelul deține plajă proprie cu nisip. Umbrelele, șezlongurile, saltelele și prosoapele sunt gratuite.

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, TV prin satelit, telefon, seif (gratuit), mini bar (aprovizionat zilnic, gratuit), balcon, room service (contra cost).

Facilitati hotel
Hotelul oferă un restaurant principal (tip bufet) și unul a la carte, 4 baruri, 2 piscine exterioare, centru SPA, Wi-fi gratuit (în restaurant, lobby și recepție), curățătorie, spălătorie, magazine.

Localizare
Hotelul IC Residence se află pe malul mării, lângă corpul principal al hotelului IC Green Palace, la 25 km de centrul orașului Lara și la 15 km de aeroport. Hotelul a fost construit în anul 2007 și este format din 44 de vile cu câte un etaj sau două.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie