Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
836 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat la 15 km fata de aeroportul din Antalya, la 1,5 km de centrul orasului Antalya si la 1 km distanta de ,,Glass Pyramid,, – Centrul de Conferinte si Expozitie al Antalyei.

Facilitatile hotelului
Hotelul dispune de un restaurant principal – Kirmizi Restaurant (tip bufet, preparate internationale, turcesti si mediteraneene) la care se mai adauga un lounge, pool, sushi si beach Restaurant, 5 Kat Café&Bar, 4 baruri (lounge, pool, fitness, beach bar), centru Spa (Sanda Spa), baie turceasca, sauna, fitness club, piscina interioara, 8 Sali de conferinta, centru business, internet wireless, organizari evenimente (nunti, petreceri, festivaluri, Anul Nou), galerie comerciala, rent a car, transfer privat, concierge, coafor.

Facilitatile camerelor
Toate cele 294 de camere dintre care 39 de suite, 1 Presidential Suite si 1 Special Designed Suite, dispun de Deluxe Room (cu vedere la mare, mare si piscina, gradina si parc) si Suite Room (cu vedere la mare, mare si piscina, gradina si parc). Acestea sunt doate cu: aer conditionat, telefon direct, room service (24 h), voice mail, TV interactive (cu satelit), internet, maxi bar, seif, baie cu dus, radio, patut (la cerere), balcon (cu canapea), detector de fum si meniu perne.

Sport si agreement
Pentru relaxare hotelul dispune de: un centru SPA, sauna, baie turceasca, 6 camere pentru masaj, tratamente pentru corp, tratamente anti-aging pentru fata cu produse La Prairie, 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de Squash, sala fitness, volei si fotbal pe plaja, sporturi acvatice. De asemenea, tenis de masa, darts, badminton, boccia, zmeu, hamac, aquagym, pictura.

Piscina
Hotelul pune la dispozitia turistilor piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii

Facilitati pentru copii
Loc de joaca, movie time si mini disco (in fiecare zi), Su Junior Club (4-6 ani): mini gym, face painting, Wii Playstation, Masa de Jocuri, Darts; Su Youngster Club (7-12 ani): crearea unei masti, acvariu, picture pe piatra, concurs de picture.
Produse si servicii disponibile pentru copii: patut in camera, papuci pentru copii, babysitting, scaun auto pentru copii.

Plaja
Plaja privata este decorata cu steag albastru pentru curatenie si intretinere.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie