Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT

de la
986 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Crystal Paraiso Verde este situat intr-un cadru natural special si isi asteapta turistii intr-un mediu prietenos.

Localizare
Hotelul Crystal Paraiso Verde se afla la aproximativ 7 km fata de statiunea Belek exact pe marginea raului Acisu, la malul marii.

Facilitati camere
Camerele standard, elegante,~ 39mp, in corpul principal al hotelului dispun de grup sanitar complet utilat din marmura, cada/wc,jacuzzi, uscator par, halat baie, oglinda cosmetica, priza internet, telefon direct, Tv satelit, minibar, seif, masina de cafea si ceai, parchet, incalzire/climatizare, balcon.Pentru camere cu vedere la mare se achita un supliment. Camerele tip Suite sunt situate in cladirea principala, suprafata de ~65mp si sunt alcatuite din living si un dormitor separat cu un pat matrimonial king size, 2 Tv satelit, jacuzzi pe terasa.

Facilitati hotel
Hotelul este deschis in 2007 si este alcatuit din 2 cladiri principale si 96 de vile care sunt situate in mijlocul unei gradini. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie cu lobby, restaurante si baruri, magazine, internet cafe contra cost. Toate facilitatile hotelurilor Gloria Golf si Verde pot fi utilizate gratuit (exista shuttle). Activitati timp liber: 4 terenuri de tenis, nocturna, piscina interioara, centru de fitness, gimnastica , sauna, aerobic, tenis de masa, animatie soft si musica live. Contra cost: scoala de dansuri, disco, bowling, biliard, spa cu masaj , thalasso si tratamente cosmetice. Pentru copii: miniclub la Gloria Golf, loc de joaca, piscina speciala, meniu special, babysitting (contra cost) . Plaja: acces pe un pod care uneste malul raului de plaja privata cu nisip, accesul in mare este cu pietris umbrelutele, sezlongurile si prosoapele pe plaja cat si la piscina- gratuit.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie